ATELJE YELLOW TIME

ATELJE YELLOW TIME

Atelje Yellow time je umjetnički atelje u kojem radi i stvara Borislav Božić i registriran je kao udruga koja u svom radu  razvija i unapređuje likovnu i fotografsku umjetnost, organizira manifestacije vizualnih umjetnosti i vizualne kulture u zemlji i svijetu.

Organizira skupne i samostalne likovne izložbe, organizira manifestacije iz područja vizualne kulture, tribina, raznih tematskih foruma, likovnih i fotografskih radionica, predavanja i tečajeva za građanstvo svih dobnih skupina. Organiziranje i produkcija internetskih sadržaja likovne i fotografske umjetnosti, potiče i razvija suradnju sa srodnim udrugama u zemlji i svijetu na realizaciji likovnih izložbi i manifestacija.

Kao potvrda uspješnosti rada Ateljea Yellow timea je u tome što je njegov osnivač pokrenuo niz originalnih likovnih projekata kao što su: Međunarodni projekt umjetnosti malog formata Rijeka mini art, Međunarodna izložba temu vode Treći element, Inicirao je i pokrenuo PHOTORI, Riječki festival fotografije,  inicirao je i osnovao e-Muzej riječke fotografije. Dobitnik je niza nagrada za svoj rad kao što su: Nosilac je zvanja Instruktor-savjetnik s Plaketom Izidora Kršnjavog, dobitnik je Godišnje nagrade Grada Rijeke za 2017. godinu za izniman i prepoznatljiv doprinos umjetničkom i pedagoškom razvoju grada te promicanju svijesti o važnosti kulture za identitet Rijeke i dobitnik je prestižne nagrade Tošo Dabac za 2018. godinu za sveukupno fotografsko stvaralaštvo koje je prepoznato u Hrvatskoj i izvan njenih  granica

Komentari su zatvoreni.